Palma – Mallorcas stolthet

Palma är en liten stad full av kultur, historiska sevärdheter och trendig shopping. Stadens hamn breder sig ut längs med Palmabuktens kust, en halvmil lång hamnpromenad där lyxbåtar från hela europa trängs med de små inhemska segelbåtarna.

SAS och Norwegian flyger direkt vissa dagar i veckan från Stockholm eller via Köpenhamn. Bo rymligt och stort på fina konferenshotell med gångavstånd intill Palma stad eller på något utav de trendiga och lite mindre designhotellen inne bland stadens små gränder och livfulla atmosfär.

 

Här finns något för alla

Palma är ett resmål med fördelar för de allra flesta. Lockar stadsliv med shopping, stadsvandring och konferens eller spenderar ni hellre några sköna dagar på stranden? Gör en oförglömlig kick-off med kollegorna eller ta några rundor på golfbanan. Med ett behagligt klimat året runt är Palma ett perfekt resmål för kick-off och konferens.

Förutom att upptäcka staden på egen hand finns en mängd aktiviteter av olika slag för att samla gruppen. Upptäck Palma med guide i ett city-rally bland stadens små gator och gränder och lär dig allt om de historiska efterlämningarna. Utmana era kokkonster med en privatkurs i nationalrätten Paella med traditionellt recept och i pittoresk miljö – eller varför inte köra ett Tapas-rally?

Segla längst med kusten, vandra eller besök vackra vingårdar – listan på aktiviteter kan göras lång och skräddarsys efter era önskemål.

Skriv ett svar