Kiruna, Abisko & Kebnekaise – Konferens och teambuilding i den svenska fjällvärlden!

Lägg din nästa vinterkonferens i den svenska fjällvärlden! Här kan du bo bekvämt med tillgång till goda konferensmöjligheter samtidigt som omgivningarna bjuder på spännande aktiviteter och studiebesök. Vi skräddarsyr er resa utifrån era önskemål och skapar en minnesvärd upplevelse som ni sent ska glömma.

Det norrländska lugnet hjälper er att hitta tillbaka till kreativiteten. Samlas i moderna konferenslokaler efter en dag i vildmarken och dela med er av nya intryck framför sprakande brasor och norrländska specialiteter.

Samla gruppen och lär känna varandra ännu bättre med spännande aktiviteter! Vintertid erbjuds b.la hundspann på de öppna fjällen eller varför inte utmana dig och kollegorna med en 10timmars tur där ni bestiger Kebnekaises sydtopp på skidor eller snöskor! Sommarsäsongen Maj till September bjuder på fantastiska cykel- och vandringsleder med massor av möjligheter till jakt och fiske – passa även på att testa forsränning längs Torneälv!

Konferensmöjligheter

  • Kiruna erbjuder ett stort utbud av såväl moderna hotell som traditionella kåtor – det är bara fantasin som sätter gränser för hur just Ni väljer att bo!
  • Varva interna möten på hotellet eller varför inte i LKAB:s konferenslokaler under jord – världens störta underjordiska järnmalmsgruva där du också kan få ett guidat studiebesök.
  • Norrskensmetropolen Abisko har konferenslokaler för 80 personer samt ett flertal grupprum, restaurang med upp till 120 sittplatser och 75 bäddar i enkel- och dubbelrum.
  • För den lite mindre gruppen rekommenderar vi storslagna Kebnekaise! Här finns tre konferenssalar för 10-30 personer samt tältkåta för ca 40 personer. Restaurangen har en kapacitet upp till 90 sittplatser och möjlighet till dubbel- och fyrbäddsrum.

 

Det är i inspirerande miljöer som stora tankar föds, där gemensamma minnen och upplevelser skapas -
Välkommen till den svenska fjällvärlden!

 

Skriv ett svar