Konferens New York City

En utav våra absoluta favoriter för konferens och kick-offer är inspirationsstaden New York!

En mötesweekend eller kick-off i New York kommer sätta nya idéer i snurr och låta dig och dina kollegor ha en rolig tid i en av världens mest besökta städer! Vi hjälper Er att sätta ihop ett program som varvar det bästa av New York med er konferens.

 

Direktflyg går dagligen från Stockholm och Köpenhamn och New York bjuder på en mängd olika hotell för alla smaker och prisklasser – traditionell amerikans stil, lyxiga residens, trendiga designhotell och moderna konferenshotell. Vi hjälper dig att hitta just det som du vill ha!

 

Att se och göra!

Besök de mest populära sevärdheterna som Frihetsgudinnan, Ground Zero, Empire State Building och Rockefeller Center. Åk på en guidad båttur runt Manhattan och upplev stadens mäktiga sky-line eller slå på stort och gör en helikoptertur över Manhattan – en oförglömlig upplevelse!
Besök trendiga Harlem och upplev äkta gospel, gå på Farmers Market, vandra över Brooklyn Bridge och shoppa second hand. Besök platser som du tidigare sett i berömda New York serier som Seinfeld, Sex and the City eller njut av en chokladprovning och ”dessert walking otur” och avsluta med tid för egen shopping.

 

Välkommen att kontakta oss för Er resa till staden som aldrig sover!

 

Skriv ett svar