ICEHOTEL – exklusiv konferens i norra Sverige

Ta med ditt företag på en exklusiv konferens till hotellet som är byggt helt av snö och is! ICEHOTEL erbjuder en modern konferensanläggning med hög standard på teknik och lokaler, som kan ta upp till 100 personer.

Fyll er konferensvistelse i Jukkasjärvi med möten och aktiviteter utöver det vanliga och fyll vardagens arbete med nya idéer och inspiration!

Ge dig själv upplevelsen att sova i en varm sovsäck i en säng byggd av is med varma renskinn och bli väckt nästa morgon med en kopp varm lingonsaft.

På ICEHOTEL har ni möjligheten att bo på ett hotell helt uppbyggd av is och snö och omges av konstverk skapade av konstnärer från hela världen. Hotellet är olika från år till år eftersom det på sommaren smälter ner och rinner ut i älven. Konstnärstävlingar arrangeras varje år där vinnarna får äran att designa sitt eget rum, helt skapad utav is, och man kan välja allt från enklare rum till lyxiga sviter.

Inne i hotellet blir det aldrig kallare än 5-8 grader, oavsett kylan utifrån och små LED-lampor står för belysningen så att isen inte smälter.

För den som bara vill besöka hotellet så går även det bra och man kan då bo i hotellets varma hotellrum och stugor. Ät god lokal mat i den fina restaurangen och passa på att ge dig ut för att uppleva den fantastiska naturen och kulturen som byn bjuder på!

Skriv ett svar